Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Rajongói paródiák + Olvasói felhívás!

|

Miután Chuck Norris bejelentette, hogy kérésére 18-as karikáról 13-asra váltottak A feláldozhatók 2 kapcsán, a rajongók csalódottságát gúnyos kreativitás váltotta fel és eszméletlen rajongói fricskákat töltöttek fel a netre!

Hirdetés

Sylvester Stallone és Chuck Norris vajon hogyan reagál A feláldozhatók 2 rajongók által PG-13-asra tupírozott képek láttán? A felhozatalban akad minden stílusú: Justin Bieber-es, Teletubbies pózolós, Alkonyat paródiás és így tovább. Ti mit szóltok mindehhez?

Figyelem, felhívás! Ha van fantáziátok és kedvetek, készítsetek hasonló képeket ti is és egy poszt keretében közzé tesszük azt, hogy együttes erővel mosolyoghassunk egy jót! A képeket a cinestar@freemail.hu címre várjuk! Hajrá!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.