Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Stallone vagy nem Stallone?

|

Kezd az egész átmenni a vicc vagy a szappanopera kategóriába, ugyanis Stallone interjút adott a LA Times-nak és egyenesen tagadja, hogy ő rendezné A feláldozhatók folytatását.

Hirdetés

Hasonló arcot vágunk jelenleg mi is, mint Stallone a felső fotón, ugyanis - mit szépítsem - lassan hülyére vesznek minket. Először ő rendezi, majd mégsem, legutóbb mégis, jelenleg megint mégsem Stallone... ki tud már ezen kiigazodni? A LA Times-nak azt mondta a rendező, hogy továbbra is keresik a megfelelő embert a posztra és NEM Ő készíti el, de a főszerepről nem mondd le. Stallone egyébként meggyőzte Willis-t és Schwarzenegger-t hogy nagyobb szerepet kapjanak, ez már hivatalos. A szavaiból kivehető, hogy Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Dolph Lundgren és Terry Crews is visszatér, nem beszélve az újonnan érkezőkről. Várjuk a fejleményeket, de ha megint az jön, hogy Stallone elvállalta, harakirit végzek magamon és felrakom a YouTube-ra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.