Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Tragikussá vált forgatás

|

Szuperprodukcióról beszélünk, amelyben akciócsillagok tucatja próbál bizonyítani a közönségnek, épp úgy, ahogy a statiszták és kaszkadőrök is. Ők azonban sokkal veszélyesebb helyzetben vannak...

Hirdetés

A feláldozhatók 2 bulgáriai forgatásán minden a terv szerint haladt, ám a stáb áttért az ognyanovo-i gáthoz felvenni egy csónakos jelenetet, amiben az úszó alkalmatosság körül hirtelen felrobban minden. A jelenet rögzítésében szörnyű és érhetetlen módon egy kaszkadőr életét vesztette, egy másikat pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A férfi öt órás műtéten esett át, szerencsére a hír keltekor állapota stabil, azonban továbbra is eszméletlen. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, a Millennium Films pedig mindenben együttműködik velük, és a stúdió részvétéről, valamint együttérzéséről biztosította a kaszkadőrök hozzátartozóit. Cselekedjünk így mi is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.