Hirdetés

A feláldozhatók 3 - Antonio Banderas és Mel Gibson megerősítve

|

Hivatalos források alapján jelentjük, hogy Mel Gibson és Antonio Banderas is csatlakozott A feláldozhatók 3 stábjához.

Hirdetés

Miután tegnap kiderült, hogy Bruce Willis keveselte a fizetését, ezért dobbantott, helyére pedig Harrison Ford szerződött le, ma azt is megtudhattuk a The Wrap jóvoltából, hogy Mel Gibson és Antonio Banderas is aláírták a szerződést, mindketten ott lesznek A feláldozhatók 3-ban. Gibson a korábbi pletykákat megerősítve ráadásul a rosszfiúk oldalán áll majd, Banderas karakteréről azonban semmit sem tudni. A Patrick Hughes rendezte filmre eddig Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mickey Rourke, Terry Crews, Dolph Lundgren, Jet Li, Jackie Chan, Wesley Snipes, Kellan Lutz, Milla Jovovich és elviekben Steven Segal írt alá, tehát igazi akcióparádét várható a 2014. augusztus 15-re betervezett premierkor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.