Hirdetés

A feláldozhatók 3 - Cage, Eastwood, Snipes és Ford a kívánságlistán

|

A második epizód már csupán arra vár, hogy bemutatkozhasson a világ minden országában, ideje hát elkezdeni szervezni a harmadik A feláldozhatók film akciócsapatát.

Hirdetés

A 2010-ben debütált A feláldozhatók akció újszerű koncepciójú franchise-t indított el a filmpiacon: elérte, hogy igény legyen a régi akciósztárok egyesülésére, hogy ismét együtt láthassuk verekedni, tárat üríteni és célba lőni azokat, akik filmjein sokan felnőttünk. A feláldozhatók 2 ebben a hónapban kerül kiadásra a legtöbb országban, de a siker szinte már elkönyvelt. Avi Lerner producer is nagyon magabiztos és "saját kívánságlistája van", melyen A feláldozhatók 3 csapatába szánt neveket rótta. A listán ott szerepel Clint Eastwood neve Harrison Ford szignója mellett, de a jelenleg börtönbüntetését töltő Wesley Snipes is előkelő helyet élvez a felsorolásban, hogy a manapság gyatra színvonalat nyújtó Nicolas Cage jelenlétéről már ne is beszéljünk (aki állítólag már alá is írt a filmre). Folytatás a továbbiakban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.