Hirdetés

A feláldozhatók 3 és A mestergyilkos 2 leleplezve

|

Szó sincs arról, hogy Hollywoodban egy pillanatig is megállna az élet és a már kiadott filmekhez ne terveznének folytatást: mind A feláldozhatók, mind A mestergyilkos megkapja a maga újabb epizódját.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik az aktuális American Film Market (AFM), amelyen a többi filmes rendezvényhez hasonlóan rengeteg kép, videó és poszter tiszteletét teszi a legújabb, vagy még be sem jelentett alkotásokkal kapcsolatban. Az egyik szemfüles újságíró lekapta, hogy a Nu Media/Millenium Films jövőbeli filmjeit népszerűsítő plakátján két ismerős név folytatása is helyet kapott: A feláldozhatók 3 és A mestergyilkos 2. Előbbi nem nagy meglepetés, hiszen rögtön a második elkészülése után már be is jelentették, hogy tervben van A feláldozhatók 3. Avi Lerner producer akkor olyan neveket említett, mint Nicolas Cage, Wesley Snipes, Harrison Ford és Clint Eastwood. Az már azonban nagyobb meglepetésre ad okot, hogy a 2011-ben kiadott, Simon West (Con Air) által dirigált A mestergyilkos szintén megkapja a második részét, annak ellenére is, hogy a Jason Statham és Ben Foster nevével fémjelzett produktum 40 milliós büdzséből éppen, hogy összekapart 51-et. A plakáton feltűnt filmek részleteiről mit sem tudunk, de bizonyára sokak számára lehet kellemes látvány és megnyugtató tudat, hogy érkeznek a folytatások...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.