Hirdetés

A feláldozhatók 3 - Kellan Lutz és Mel Gibson még nem írtak alá

|

Az Alkonyat filmekből ismert Kellan Lutz még korai tárgyalásokat folytat a filmről, Mel Gibson pedig még szintén tárgyal a szerepéről.

Hirdetés

Múlt hónapban hivatalosnak tűnt, hogy Mel Gibson leszerződött A feláldozhatók 3 főellenségének a szerepére, most azonban kiderült, hogy ennek annyi valóság alapja van, mint amikor Nicolas Cageről állítottak hasonlókat.

SPOILER ON A legújabb pletykák szerint Lutz egy fejlett technológát használó fiatalabbakból álló katonai csapat tagja lenne, akik először összecsapnának Sylvester Stallone zsoldosaival, majd a két banda egyesítené erőit. SPOILER OFF

Nem ez az első alkalom, hogy fiatalabb színészekkel próbálják frissíteni a stábot, a második részben például Liam Hemsworth játszott "A kölyök" szerepében. Ami egyre inkább biztosabbnak tűnik, hogy Jackie Chan, Wesley Snipes, Milla Jovovich és Arnold Schwarzenegger szerepet kaptak a filmben, melyet Patrick Hughes rendezes és 2014 augusztusában érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.