Hirdetés

A feláldozhatók 3: Négyen közel vannak a szerződtetéshez

|

A Lionsgate vezérigazgatója elmondta, hogy mely 4 színész van nagyon közel ahhoz, hogy szerződtessék a Feláldozhatók 3-ba.

Hirdetés

Megerősítette, hogy a forgatás augusztusban fog majd elkezdődni és hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Wesley Snipes-szal, Nicolas Cage-dzsel, Jackie Chan-nel és Milla Jovovich-csal. Korábban Sylvester Stallone utalt arra, hogy közel van már a szerződésének aláírásához a felsorolásban lévő 3 férfi. Plusz azt is mondta még, hogy lesz egy "fiatal Sigourney Weaver"-típusú karakter a filmben. Lehet, hogy pont Jovovich lesz az? A filmet Patrick Hughes rendezi, valószínűleg a franchise-törzsvendégek (Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren stb.) mellett visszatér Mickey Rourke is (aki kihagyta a második részt.) A bemutatót 2014-re datálják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.