Hirdetés

A feláldozhatók 3 - Schwarzi és Ford képen

|

Terminátor és Indiana Jones közös képen? Igen. A feláldozhatók 3-ban a két veterán harcos, Arnold Schwarzenegger és Harrison Ford is szerepelni fog. Most megérkezett róluk egy közös kép.

Hirdetés

A technika előbb-utóbb mindenkit el fog érni, a mostani képet nem más osztotta meg, mint maga a Terminátor (*khmm...skynet...khm...*). A feláldozhatók 3 történetében Barney (Stallone) és a csapat többi tagja Conrad Stonebanks-szel (Mel Gibson) néz szembe, aki régebben együtt alapította meg Barney-val "A feláldozhatókat". Stonebanks viszont kemény és könyörtelen fegyverkereskedő lett és Barney kénytelen volt vele végezni.. legalábbis ő úgy hitte. Most Stonebanks visszatér, hogy leszámoljon minden taggal. Patrich Hughes által rendezett filmben szereplni fog Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson és Harrison Ford. A sztárparédé jövőre várható, pontosabban 2014. augusztus 14-én. Kép a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.