Hirdetés

A feláldozhatók 3 - Snipes csatlakozik, Mel Gibson rendezi

|

Rengeteg pletyka merült már fel azzal kapcsolatban, hogy milyen legendás színészek csatlakozhatnak a már meglévő gárdához A feláldozhatók 3-ban, most hivatalos infók jöttek.

Hirdetés

Nagy a nyüzsgölődés a The Expendables 3, vagyis A feláldozhatók 3 mozgatórugója, azaz Sylvester Stallone körül. Minden kiégett akcióhős, régi veterán, egyfilmes adrenalinhuszár és puskaporos újonc beszeretne kerülni a nagykutyák közé. Mivel épp a napokban számoltunk be róla, hogy Wesley Snipes letöltötte az adócsalásért kiszabott börtönbüntetését és nagy reményekkel szabadult, lehetett rá számítani, hogy a korábbi pletykák beigazolódnak és valóban megkeresi őt Stallone egy zsíros borítékkal, no meg egy felkéréssel a zöldhasúak mellett. Sly twitteren csiripelte el ma, hogy Snipes hivatalosan is A feláldozhatók 3 stábjának részét képezi, így két dolgot leszögezhetünk: vámpírok és Taylor Lautner már biztosan nem lesznek a filmben. Tovább hír a film háza tájáról, hogy a legutóbb megkondított harang egyre hangosabb, nagyon úgy tűnik, hogy Stallone Mel Gibson-t szeretné ültetni a rendezői székbe. A mai twitter üzenetében ez állt: "Mel remek rendező, szerencsésnek mondhatnánk magunkat, ha letudnánk szerződtetni." Ki tudja, hogy melyik filmben játszott együtt Stallone és Snipes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.