Hirdetés

A feláldozhatók 3 - Steven Seagal a stábban?

|

A napokban már pletykáltak róla, hogy Steven Seagal esetleg benne lehet A feláldozhatók 3 stábjában, de igen csak szóbeszédnek tűnt a dolog, egészen a mai napig, ugyanis a színész felszólalt az ügyben.

Hirdetés

Steven Seagal a második részben azért nem kapott szerepet, mert nem férnek meg egymás mellett Jean-Claude Van Damme úrral, ám a rossznyelvek szerint ez A feláldozhatók 3-ban nem fog gondot okozni, ugyanis Stallone számol Seagal jelenlétével a harmadik epizódban. A pletykát ezúttal maga Seagal erősítete meg, aki elárulta egy interjú során, hogy Sly-nak hosszútávú tervei vannak vele és már fel is ajánlotta neki a szóban forgó szerepet, de még nem mondott igent, bár erősen hajlik rá. Arról nem esett szó, hogy kit alakítana, de valószínűleg a jók csapatát bővítené. Ti szívesen látnátok a pókerarc koronázatlan királyát A feláldozhatók 3-ban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.