Hirdetés

A feláldozhatók 3 - Tovább bővülhet a stáb

|

Sylvester Stallone már gőzerővel dolgozik A feláldozhatók harmadik részén, amelyhez a régiek mellé újabb arcokat szeretne leszerződtetni. Terveiről Twitteren csiripelt a rajongóknak.

Hirdetés

Stallone jelenleg is minden erejével azon van, hogy összejöjjön egy harmadik nyugdíjastalálkozó és a legtöbb fejleményt előszeretettel osztja meg Twitterén keresztül. Az utolsó néhány hozzászolása igen informatív volt, ezek alapján már tudjuk, hogy kit ostromol most a szerződéssel és ki az, aki már biztosan a stábban van. Elsősorban Sly megerősítette, hogy Wesley Snipes és Mickey Rourke aláírtak a filmre, ők már biztosan ott lesznek A feláldozhatók 3-ban. Ezen kívül Stallone elárulta, hogy a The Raid egyik színészét is ott szeretné látni a csapatban, illetve Jackie Chan és Antonio Banderas neve is szerepel a kívánságlistán, de arról nem kaptunk semmilyen információt, hogy csatlakoztak-e már. Korábban Nicolas Cage,Harrison Ford és Clint Eastwood neve is felmerült a produkció kapcsán, kíváncsiak vagyunk, hogy később mi valósul meg mindebből. A direktori feladatokat Patrick Hughes, a Red Hill írója és rendezője látja el, természetesen Sylvester Stallone felügyelete alatt. A feláldozhatók 3 premierje valamikor 2014-ben várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.