Hirdetés

A feláldozhatók 3 - Új képen feszítenek a srácok

|

Az idei év legjobban várt akciófilmjei között tarthatjuk számon a következő Feláldozhatókat. A marketingesek pedig erre nem győznek emlékeztetni minket: megint kaptunk egy képet.

Hirdetés

Nos, ha várjátok az Expendables 3-at, akkor most boldoggá teszünk titeket. A Lionsgate ugyanis kiadott egy képet, amin megcsodálhatjuk Dolph Lundgren-t, Terry Crews-t, Slyvester Stallone-t, Wesley Snipes-t, Randy Couture-t, Jason Statham-et és a rendező Patrick Hughes-t és a jövőben újabb forgatási képek érkeznek nagy valószínűséggel, valamint interjúkra is számíthatunk. A film az eddigi képek és videók alapján igazi keményvonalas akciónak érkezik és szerintem többen várják, hogy Mel Gibson és Stallone végre összecsapjon a filmvásznon. A Tovább után láthatjátok az új képet!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.