Hirdetés

A félszemű -hivatalos sill

|

Számunkra igen fontos UIP-s barátainktól megérkezett A félszemű hivatalos sill-je, melyet majd minden magyar forrásból hivatalos ismertetőként olvashattok jól.

Hirdetés

Magam igazából nem igazán néztem meg egy darab trailert, teasert vagy hasonlót a neten, mégis a sill-t azért elolvastam és ...nos, úgy néz ki roppant eredeti...bár igazából feldolgozás. Sebaj. Az is eredeti.

Mégis, személy szerint bízom a dologban, hiszen a Texas-os, revolveres, poros, Clint Eastwood...izé...Jeff Bridges-es témában mindig van elegendő potenciál, és  szerintem nem is igazán nehéz elrontani (persze vannak afféle különleges tehetségek:). Maguk az előzetes képek is igen jól néznek ki (olyat láttam.)

Nem is fecsérlem rá tovább a szigorú programkód által meghatározott tartalmi sávot, a sill-hez kattolj a továbbra...vagy aminek manapság hívják.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.