Hirdetés

A Fertőzés folytatását tervezi a Warner Bros.

|

A Steven Soderbergh által rendezett, igazán realisztikus thriller visszatérhet egy új résszel, hogy bizonyítson. Hiába volt a "sztárparádé", az első rész nem hozott akkora összeget, mint azt várták tőle.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legszínvonalasabb alkotása megérdemelten folytatódhat. Igaz nem a bevételi adatok alapján mondhatjuk el ezt sajnos, mivel összeségében 135 millió dollárt hozott a film világszerte, ami nem mondható rekordösszegnek. Hazai vizeken is épp, hogy vissza tudta hozni a saját költségvetését, 60 milliót. De a Warner Bros. úgy döntött, hogy zöld utat ad a második résznek. Arról még nem esett szó, hogy az eredeti szereplők közül visszatér-e valaki, ahogy arról sem, hogy nagyvászonra vagy DVD-re fog érkezni. Az viszont biztos, hogy Scott Z. Burns - az első film írója - csak produceri státuszban lesz jelen a filmnél. Az első rész kritikáját itt olvashatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.