Hirdetés

A filmezés fertőző

|

Az elmúlt hetekben – főleg az új, fertőző félelmet terjesztő thrillere, a Fertőzés bemutatója kapcsán adott interjúkban – a rendező számtalanszor elmondta: nyugdíjba készül vonulni, abbahagyja a filmezést

Hirdetés

Az utóbbi napokban viszont újságíróknak már a következő négy-öt filmjéről beszélt. Zavaros. De Soderbergh egyszerűnek látja. – Egyedül az a baj, hogy Matt Damon nagyjából úgy tud titkot tartani, mint egy 14 éves kislány – vélte a rendező. – Ő kezdte terjeszteni ezt az egész nyugdíjba vonulást, csak azért, mert amíg a Fertőzés-t forgattuk együtt, egyik este kicsit becsíptem, és marhaságokat mondtam neki. Pedig manapság senki sem mond fel, ha már van egy jó állása. A kép még így sem tisztul. Mert Soderbergh maga sem cáfolta, hogy áthelyezi a hangsúlyokat az életében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.