Hirdetés

A fiú előzetes - A The Walking Dead Maggie-je dadusnak áll

|

Hirdetés

Lauren Cohan többnyire a The Walking Dead-ben nyújtott alakításáról lehet ismeretes, viszont ahogyan Norman Reedus, sorozatbeli kollégája teszi több-kevesebb sikerrel, ő is próbálja megvetni a lábát a filmek világában. Legújabb filmjével még megmarad a horror zsánernél, de a színésznő karrierje szépen ível fölfelé, ugyanis legközelebb a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalában is viszont láthatjuk majd, ugyan rövid ideig, de egy annál ikonikusabb szerepben. De nem kell aggódnunk, márciusig sem lesz hiányunk a hölgyből, ugyanis február elején érkezik A fiú, amelynek hivatalos szinopszisát és szinkronizált előzetesét néhány jelenetkép társaságában lejjebb meg is találhatjátok.

Greta (Lauren Cohan), az Amerikából érkezett babysitter, egy eldugott kis angol faluban vállal munkát. Ám kiderül, hogy munkaadóinak valójában nincs igazi gyermeke, hanem egy életnagyságú porcelánbabát kezelnek saját fiúkként. Az idős házaspár pontos utasításokkal látja el a lányt, mit szabad tenni „a fiúkkal” és mit nem. Idővel fény derül arra is, hogy a szülők így próbálják túltenni magukat néhai gyermekük halálán. És arra is, miért hagyta el saját kontinensét a babysitter. A lány alig heveri ki a porcelánbaba miatt érzett sokkot, máris újabb furcsaságokkal kell szembenéznie. Az öreg ház nyilvánvalóan rejt valami titkot, és ha Greta nem tartja be az előírt szabályokat, elég nagy bajba kerülhet…
Lauren Cohan mellett viszont láthatjuk még Rupert Evanst és Diana Richards-ot is. A fiú február 4-én érkezik meg a hazai mozikba. https://www.youtube.com/watch?v=uInp8QEcdk8 [gallery size="medium" ids="77825,77826,77824,77823,77822,77821"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.