Hirdetés

A fiú és a szörnyeteg - Hozzánk is jön Miyazaki utódjának új filmje (Frissítve)

|

Hirdetés

Mamoru Hosodát (Az idő fölött járó lány, Farkasgyermek) világszerte a nagyszerű Hayao Miyazaki utódjának tartják. Új animációs filmje, A fiú és a szörnyeteg (Bakemono no ko - The Boy and the Beast) januárban a hazai mozikat is meghódítja majd, miután hazájában már több, mint három millióan látták és már megfordult a rangos nemzetközi filmmustrákon, többek között Torontóban, San Sebastiánban, Rómában és Tokióban is. A fiú és a szörnyeteg történetében egy fiatal fiú egyedül kóborol Tokió utcáin, amikor egy különös lénnyel hozza össze a sors: a medveszerű harcos egy párhuzamos világból érkezett, hogy egy tanítványt találjon magának. A fiú úgy dönt, hogy követi a mogorva szörnyeteget egy fantasztikus világba, hogy évek kitartó munkájával tanuljon tőle és végül a nyomdokaiba léphessen. Frissítés: már feliratosan is nézhető a trailer! Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=nuluQDAYat4 Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=uifJLWoWv8c Hosoda rendezése 2016. január 14-én jelenik meg nálunk, érdemes lesz rá odafigyelni!

74a90bf9-9c71-406e-959b-35aec7266288
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.