Hirdetés

A Flashpoint teljesen felforgatja a CW-s képregényuniverzumot?

|

Stephen Amell óvatlan elszólása ismét felbolygatta a CW által felépített DC-s képregényuniverzum rajongóit, akik epekedve várhatják a négyes fogat ősszel induló legújabb évadait.

Hirdetés

A Flash második évadjának fináléja igazi meglepetéseket tartogatott, ami a cliffhangert illeti, hiszen Barry (Grant Gustin) ugyebár visszament a múltba, és megmentette az anyját. Ezzel a készítők nem titkolt szándéka, hogy bevezessék a Flashpoint nevű eseményt a TV-sorozat világába, mely a képregényekben alaposan felforgatta az egész ismert képregényuniverzumot - ezt azóta már Gustin is megerősítette a saját Twitter oldalán.

Hirdetés

A nagy kérdés, ami minden sorozat- és képregényrajongót lázban tart, hogy Barry meggondolatlan húzása milyen kihatással lesz a CW többi zászlóshajórára: az Arrow-ra, a Legends of Tomorrow-ra, illetve az NBC-ről érkező Supergirlre. Stephen Amell, a sorozatos képregényvilág ügyeletes Zöld Íjásza pedig olajat dobott a parázsló tűzfészekre, miután a Heroes & Villains közösségi találkozón kicsúszott a száján, hogy a Flashpoint az Arrow sorozatra is nagy befolyással lesz.

Azóta persze Amell a saját facebookján szabadkozott, hogy a viccnek szánt válasza után még hozzátette, hogy igazából nem tud semmit a testvérsorozatok közötti kölcsönhatásokról. Mindenesetre, ha már beharangozta a CW, hogy lesz egy Arrow-Flash-Legends of Tomorrow-Supergirl crossover az évad folyamán, adná magát a helyzet, hogy a Flashpoint legyen a közös pont, ami miatt összeverődik a banda. Arról azonban még nincs konkrétum, hogy pontosan mikor is kerül sor a TV-s "Bosszúállókra".

Olyan pletykák is keringenek, hogy az évad első részei minden a négy sorozatban egy alternatív valóságban játszódna, így az Arrow 5. szezonja nem Amell-lel, hanem Jamey Sheridannel, azaz Oliver Queen apjával indulna, aki a fia halála után magára ölti a zöld kapucnit.

Ti minek örülnétek a legjobban? Ha minden sorozatot érintené Barry jócselekedete, vagy ha a Flash történései megmaradnának a saját kis világán belül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.