Hirdetés

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles - A rövid sztori

|

Miért is maradnánk csata és főleg Los Angeles nélkül, ha durván egy hónap múlva, március 17.-én berobog A Föld inváziója - Csata: Los Angeles? Jonathan Liebesman kitesz magáért...

Hirdetés

Egy tengerészgyalogos-egységet Nantz őrmester (Aaron Eckhart) vezetésével Los Angeles-be vezényelnek ismeretlen küldetéssel. A katonáknak váratlanul szembe kell nézniük a különös ellenséggel: az űrből jött lények a tenger felől érkeznek, és a partraszállás során válogatás nélkül mindenkit azonnal megölnek. A szakasz már csak annyit tehet, hogy kimenti az utolsó túlélőket. Belekeverednek a totális háborúba…a Földnek valószínűleg vége. A katonák mégis kitartanak a végsőkig. A horror filmek rendezésében járatos Jonathan Liebesman most egy igazán érdekes, elgondolkodtató témához nyúlt. A film reális képet fest egy elképzelt találkozásról az emberiség és az idegenek között. A két elszánt katona szerepében a keménységéről, és vagányságáról ismert Michelle Rodriguez-t (Avatar, Lost, Machete), és sokoldalú Aaron Eckhart-ot (A sötét lovag) láthatjuk. Ijesztő, szemkápráztató és nagyon hiteles. A film kiadáásért az InterCom felelős.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.