Hirdetés

A Föld után - Clipek és a színfalak mögött

|

A Sony Pictures három eddig kiadott clipjét tekinthetjük meg A Föld utánból, valamint betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé is.

Hirdetés

A Föld után, apáról és fiáról szól, ahogyan próbálják túlélni, az emberek által 1000 éve elhagyott anyabolygót. Cypher (Will Smith) sérülése miatt csak koordinálni tudja fiát, Kitait (Jaden Smith), akinek át kell magát verekednie a vadonon, a vadállatokon és egy földönkívüli idegenen. Az eddig bemutatott három clip megtekinthető egy videóba összeszedve, egy másik videóban pedig betekinthetünk a kulisszák mögé, ahol azt is láthatjuk amit a vásznon majd nem fogunk. A Föld után M. Night Shyamalan rendezésében Június 6.-tól tekinthető meg a magyar mozikban. Főbb szerepekben még: Sophie Okonedo és Zoe Kravitz. (videókért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.