Hirdetés

A Foo Fighters tagjai egy egész estés horrorfilmre adták fejüket

|

Dave Grohl, a zenekar frontembere saját élmény ihletése alapján írta meg a Studio 666-re keresztelt horror-vígjátékot.

Hirdetés

A Foo Fighters rockzenekar sok évnyi kísérletezés után úgy érezte, hogy elérkezett az idő, hogy újabb szintet ugorjanak, és egy egész estés fikciós filmmel jelentkezzenek be. Az együttes frontembere erősítette meg egy nyilatkozatban, hogy akkora hatással volt rá a legutóbbi albumuk, a Medicine at Midnight felvételeinek otthont adó Encinóban található "kísértetjárta" kúria, hogy az megihlette, hogy egy horror-vígjáték filmet írjon, ami a Studio 666 címre hallgat.

Hirdetés

Aki kicsit is követi a bandát, az tisztában van Grohl zsenialitásával, és valószínűleg nem voltak ezzel másképp az Open Road Filmsnél sem, akik megvették a film vetítési jogait. A Studio 666-ot BJ McDonnell rendezte, és természetesen a zenekar minden egyes tagja tiszteletét teszi benne: Grohl mellett Taylor Hawkinst, Nate Mendelt, Pat Smeart, Chris Shiflettet és Rami Jaffeet is viszont láthatjuk. Persze nem maradnak ki hivatásos színészek sem a sorból, Whitney Cummings, Leslie Grossman, Will Forte, Jenna Ortega, valamint Jeff Garlin felbukkanására is számíthatunk.

Grohl elmondása szerint a Studio 666-ban a '60-as, '70-es évek zenekari filmjeit vegyítette horrorral, amiben leginkább a gore, azaz a fröcsögő vér és különböző csonkítások fognak dominálni, kellő humorral megfűszerezve. Az egészben pedig az a legjobb, hogy nem is kell sokat várni a premierig, mely 2022. február 25-re lett kitűzve. Ti beneveztek majd a Foo Fighters horrorjára?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.