Hirdetés

A forgatás megkezdésével biztossá vált, hogy Michael Keaton visszatér a The Flash-filmben

|

Csupa jó hír érkezett a sokáig hányattatott sorsú projektről.

Hirdetés

Mi is beszámoltunk róla a minap, hogy annyi év huzavona után valóban elkezdődött a The Flash forgatása, ami a DC Moziverzum egyik legfontosabb portékája lehet az elkövetkező években, természetesen a multiverzum bevezetése miatt. Itt jött a képbe már hónapokkal ezelőtt, hogy a film nem csupán Ben Affleck Batmanjét hozza vissza a képletbe, hanem 30 évvel Tim Burton klasszikusa, a Batman visszatér után Michael Keaton bőregerét is. Utóbbi szereplése azonban mégsem volt kőbe vésett, nemcsak a színész elfoglaltsága, de a koronavírussal kapcsolatos aggályai miatt sem.

Hirdetés

A színész márciusban tett bizonytalan nyilatkozata óta eltelt pár hét, és szemmel láthatóan minden a rendes kerékvágásban halad, ugyanis a The Wrap jelentése szerint Keaton ügynöksége megerősítette, hogy a színész benne lesz a The Flashben, és már ezen a héten megérkezik az angliai forgatásokra. Ez tehát nem csupán azt jelenti, hogy három évtizeddel később ismét denevérruhát húz Michael Keaton (ez önmagában elegendő lenne az örömünkhöz), hanem egyúttal azt is, hogy talán a kezdeti tervek is megvalósulhatnak vele.

Az eredeti pletykák ugyanis arról szóltak, hogy a Batmanje egyfajta Nick Furyként fog szuperálni a DC Moziverzumban, azaz idős Bruce Wayne-ként mentora lesz a fiatalabb karaktereknek. Ilyen módon például Batgirlnek is a karakter előkészületben lévő filmjében.

Persze ne szaladjunk ennyire előre! Egyelőre mindenki szívére teheti a kezét, hogy minimum kettő lesz az egy jelenetre eső denevéremberek száma Andy Muschietti rendező filmjében, aki egyébként a film logóját is megosztotta a nagyközönséggel, hogy közölje: a napokban valóban megkezdődött a forgatás. A The Flash a tervek szerint 2022. november 4-én kerül az amerikai mozikba, Ezra Miller mellett pedig a főbb szerepeket a következő színészek játsszák: Ron Livingston (Henry Allen), Maribel Verdú (Nora Allen), Kiersey Clemons (Iris West, aki a Zack Snyder: Az Igazság Ligájában már bemutatkozott), Sasha Calle (Supergirl) és Batman már említett megformálói. Ráadásul a komponista személye is megerősítést nyert Benjamin Wallfisch képében, aki a Shazam! és A láthatatlan ember dallamait is szerezte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.