Hirdetés

A forgatókönyvíró izgalmas jelzőkkel látta el a Halloween folytatását

|

Ha minden igaz, idén Michael Myers is visszatér a mozikba.

Hirdetés

Miután a David Gordon Green rendező által újraálmodott 2018-as Halloween minden várakozást felülmúlt, nem volt kérdés, hogy elkészül a folytatás. Ami viszont kellemes meglepetésként érhette a hírhedt sorozatgyilkos és Laurie Strode történetének kedvelőit, hogy a készítőknek nemcsak a közvetlen folytatásra, hanem az azt követő fináléra is megvan már az elképzelése, és a tervek szerint idén mozikba is kerülhet a trilógia középső felvonása.

Hirdetés

A Halloween Kills forgatókönyvének megírásában az első részen is dolgozó Danny McBride mellett ezúttal Scott Teems működött közre, aki egy a MovieWebnek adott interjúban igyekezett nagyjából belőni, hogy mire is számíthatunk a folytatástól:

Tényleg nem árulhatok el semmilyen konkrétumot, de nagyon izgatott vagyok miatta. Láttam egy nyers vágást pár héttel ezelőtt, és habár kissé elfogult vagyok, de az ösztöneim azt súgják, hogy akik szerették az előző részt, ebben sem fognak csalódni. Képzeljétek el az első részt szteroidokkal megspékelve. Ez annak a nagyobb, elborultabb, ocsmányabb változata.

Michael Myers-szel ugyan sikeresen leszámolt a Strode-ok három generációja az előző film végén, a halála mégis off-screen volt, amelyből azért könnyen ki lehetett következtetni, hogy nem utoljára láttuk az álarcos gyilkost. A Halloween Kills cselekményéről egyelőre valóban nem sokat tudni, de az biztos, hogy Jamie Lee Curtis, Judy Greer és Andy Matichak egyaránt visszatérnek a folytatásra, továbbá a franchise-veteránnak számító Kyle Richards és Anthony Michael Hall is, akik szintén benne voltak John Carpenter 1978-as klasszikusában.

A Halloween Kills előreláthatóan október 16-án debütál az amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.