Hirdetés

A Fox hivatalosan is bejelentette: Törölve a Fantasztikus Négyes 2

|

Hirdetés

Valószínűleg senkit nem fog váratlanul érinteni az a bejelentés, amit a Fox közölt az elmúlt nap, ugyanis a stúdió hivatalosan is törölte a tervezett Fantasztikus Négyes 2. részét, melynek már a premierdátuma is megvolt 2017-re, de most mégis eltávolításra került a film a hivatalos premieridőpontok közül. Pedig volt idő, mikor mindenki azt gondolta, hogy a korábban készült F4 filmek voltak a rosszak (szerény véleményem szerint viszont nem voltak vele gondok, csak a helyén kell kezelni őket), és hogy Az erő krónikájával nagyot robbantó Josh Tranknél végre jó kezekbe került a film, és egy nagyszerű adaptációt kapunk, ami akár az X-Men univerzumhoz is kapcsolódhat. De aztán minden rosszra fordult. Kezdődött minden a szereposztással. Majd mikor már csak pár hónap volt hátra a film premierjéig, és még mindig nem kaptunk róla előzetest, csak egy árva forgatási fotót, páran elkezdték kongatni a vészharangot, de aztán befutott az első trailer, amelynek még sikerült elhitetnie velünk, hogy jó film érkezik augusztusban. Ám ahogy közeledett a premier, úgy jöttek a kritikán aluli értékelések is, amik nemhogy rossz, de egyenesen szörnyűnek titulálták a filmet (IMDb-n 4,0 ponton nyitott, most 4,5-ön áll, Rottentomatoes-on 8%-on nyitott, amely most 10%, Metacriticen pedig 25 ponton indított, amely jelenleg 27-en áll). Aztán meggyőződhettünk mi magunk is róla, hogy bár nem lett jó a film, de azért akadnak értékelhető részei. A bukás után pedig jöttek a hírek (melyet anno mi is összefoglaltunk egy csokorba), hogy a forgatás egy katasztrófa volt, a balhék mindennaposak voltak, Josh Trank majdnem összeverekedett az egyik főszereplővel, a stúdió a rendezőt, míg a rendező a stúdiót vádolta mindenért, és az egyik főszereplő is beismerte végül, hogy nem sikerült túl jól a film. Egy szó, mint száz: sok minden közrejátszott a Fantasztikus Négyes elhasalásánál, melyet így egy jó ideig biztos, hogy ismét parkolópályára állítanak. Az egésznek a legnagyobb vesztesei persze mi lettünk (és Trank, akit azóta az egyik Star Wars spin-off film éléről is eltávolítottak), és rettentően sajnáljuk is, ugyanis hatalmas potenciál rejlik ebben a szuperhős négyesben, mégsem tudott élni vele idáig senki. Vajon lép ez ügyben a Marvel, és visszaszerzi a jogokat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.