Hirdetés

A FOX bekemenyít a sorozatokat illetően

|

Lesz néznivaló dögivel a FOX-on.

Hirdetés

Ősszel a sorozatrajongók örülhetnek, hiszen a FOX csatornája nem csak a már útnak indított sikersorozataik újabb évadjaival jönnek, de a már meglévőek mellé bizony frissiben startolt szériákkal is kedveskednek majd a nézőknek.

Hirdetés

Első körben újabb epizódokkal érkezik a Guillermo Del Toro és Chuck Hogan által vezetett The Strain - A kór című horrorszéria (melyben vámpírok garázdálkodnak szabadon és ezzel az embereknek igencsak meggyűlik a baja), melynek immár a harmadik szezonját tekintheti meg a nagyérdemű október 12-étől 21:55-ös időpontban szerdánként. Ezen kívül a kicsit nagyobb népszerűségnek örvendő The Walking Dead is folytatódik és az élőhalottak között bóklászó, egyre jobban elállatiasodó emberek iránt izgulhatnak újra a rajongók - valamint választ kaphat végre mindenki arra a kérdésre, amely már egy ideje izzásban tartja a nézőket: ki a fenét nyomott hókon Negan a baseball ütőjével? A hetedik évad első epizódját az amerikai premiert követő 24 órán belül műsorára tűzi a csatorna, szóval október 24-én 22 órától már leshetjük azokat a fránya húsevőket, amint megkeserítik hőseink életét.

De ez még mindig semmi, mert a Beverly Hills 90210 sztárjának új szériája is érkezik, mely Éber szemek címen fut majd és amely sorozat egy egykori hoki játékos (Jason Priestly) egy magánnyomozóval (Cindy Sampson) történő társulásának történetét meséli el. Az Éber szemek október 28-án 21 órakor debütál majd a csatornán.

És ha ez még mindig nem volna elég, úgy november 7-től hétfőnként 21 órától szemrevételezhetjük, mely sorozat volt az, ami végül (részben) megpecsételte a Carter ügynök sorsát. Az Ítélet (eredeti címén: Conviction) Hayley Atwell-t helyezi reflektorfénybe, aki a fiatal ügyvédnőt, Hayes Morrison-t személyesíti meg. Ezt az amerikai bemutató után egy héttel láthatjuk.

Ja, hogy ez se elég? Akkor utószó gyanánt: a Simpson-család habókos hétköznapjait is újra figyelemmel kísérhetjük. A 28. évad epizódjai november 18-tól péntekenként 19:35-től lesznek láthatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.