Hirdetés

A Fox berendelt egy teljes évadnyi Halálos fegyvert

|

A 2016/17-es szezonra a show már 18 részesre bővül.

Hirdetés

A Halálos fegyver sorozat formátumú remake-je éppen futja kísérleti körét a Foxon, de úgy tűnik, hogy a vártnál jobb fogadtatásban részesült, ugyanis a csatorna készül még 5 epizóddal megtoldani az eredeti tervezetet, így lesz a 2016-17-es szezonra 18 részes a show.

Hirdetés

David Madden, a csatorna elnöke így fogalmaz:

A Halálos fegyver magját egy robbanékony és nagyon szórakoztató idősebb zsaru - fiatalabb zsaru kapcsolat adja, amit Damon Wayans és Clayne Crawford nagyon jól hoz a kisképernyőn. A show tele van a látványos akció mellett remek humorral és igaz szívvel. Az alkotók hatalmas munkát végeztek, és a sorozat olyan jól nyitott, hogy örömmel adunk hozzá még néhány plusz epizódot.

Az utóbbi két év legnagyobb őszi premiere volt a FOX-on a Halálos fegyver, amit 12.4 millió ember nézett tévében és interneten keresztül. Ezzel a FOX az egyik legnagyobb nézettséget produkálta a hétköznapi premierek között. E kategóriában idén ő áll a harmadik helyen, a Bull-lal együtt.

Jelenleg az 5. epizódjánál jár a show, amit október 19-én vetítenek a csatornán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.