Hirdetés

A Fox berendelte a Gotham 3. évadát!

|

Hirdetés

Ne féljetek, Gotham rajongók - a bűnüldözés nem ér véget a 2. évad fináléjával, a Fox ugyanis bejelentette, még legalább egy (ha nem több) évad erejéig a képernyőn szeretné tudni Jim Gordon, Bruce Wayne és a gonoszok felemelkedését, így ősszel érkezik a 3. szezon! Ezen a nagyszerű bejelentésen kívül kaptunk még egy leírást a következő részről is:

A vadonatúj epizódban (Wrath of the Villains: Mad Grey Dawn – március 21) Gordon és Bullock egy múzeumban történt rablás nyomait vizsgálják, ami Nygmához és egy veszélyes macska-egér játékhoz vezeti őket. Eközben Gordon múltja visszatér kísérteni őt, amikor egy névtelen személy fenyegetni kezdi, felfedi Galavan gyilkosának valódi kilétét. Továbbá, Penguin (Robin Lord Taylor) néhány régi barátjával történő találkozása arra készteti, hogy találkozzon apjával, Elijah Van Dahllal.
Valamint kaptunk egy kevéske infót a szezon maradék epizódjairól is:

Az évad hátralevő részében a gonoszok tovább folytatják Gotham lerohanását, és Hugo Strange vad kísérleteivel még több a káoszt, és legendás főellenséget szabadít rá a városra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.