Hirdetés

A Fox dobja a Daredevilt, de a Fantasztikus Négyes kell neki

|

Éppen tegnap számoltunk be arról, hogy a Marvel szívesen kitolja a Daredevil jogainak lejárási idejét a Fox számára, ha az cserébe megválik pár karaktertől a Fantasztikus Négy univerzumból.

Hirdetés

Ma érkezett a Fox meglehetősen előnytelen válasza, melyben kikötötték, hogy inkább kockáztatják a Daredevil jogainak októberi visszaszállását, ám a Fantasztikus Négyes egyik karakterét sem adják, mivel nagy terveik vannak vele. Való igaz, hogy az idei Comic-Conon Az erő krónikája rendezőjét, Josh Trank-et bérelte fel a Fox, hogy készítse el a Fantasztikus Négyes rebootját, de az a projekt gyerekcipőben jár még. A stúdió Joe Carnahant (A szupercsapat) szerette volna megnyerni a Daredevil remake élére, ám október 10. után a jogok átvándorolnak a Marvel kincseskamrájába és többet vissza sem térnek. Ha az imént említett időpontig Carnahan és a Fox nem lát neki a Daredevil rebootnak, akkor bukták a projektet, de képzeljük csak el, hogy milyen kapkodás árán jöhetne csak létre a film. Biztosan kell ez nekik, de még inkább nekünk? Hamarosan újabb fejlemények látnak napvilágot!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.