Hirdetés

Új Fox dátumokat kaptunk: Gambit, Alien, Predator, Marvel-filmek

|

Hirdetés

Módosításokat hajtott végre a 20th Century Fox a közelgő filmjeinek bemutató időpontjain, és néhány cím nélküli Fox / Marvel premierdátumok is bekerültek a naptárba. Kezdésnek, a stúdió eltávolította az idei premierjeik közül a Channing Tatum és Lea Seydoux fémjelezte Gabmbit szuperhősmozit. A film eredetileg idén október 7-én érkezett volna a mozikba, ám tavaly több aggasztó hír és bejelentés történt a projekt háza táján (a rendező kiszállása, Tatum majdnem kiszállása), így várható volt, hogy az idei premier kivitelezhetetlen. A forgatás egyébként márciusban kezdődik Doug Liman rendezésében. Ridley Scott Prometheus folytatása, az Alien: Covenant is új dátumot kapott, ám ezt a filmet nem hátrébb, hanem előrébb hozták, így 2017. október 6-ról 2017. augusztus 4-re tették át a bemutatót, ahol majd a Pitch Perfect 3-mal és a Blazing Samurai c. filmmel kell majd farkasszemet néznie. Időponttal gazdagodott az új Predator film is. A Shane Black keze alatt készülődő film 2018. március 2-án debütál a mozikban. Végezetül pedig: A Fox két új dátumot is nyilvánosságra hozott, melyet csak Untitled Fox/Marvel Film címmel láttak el. Az egyik 2017. október 6-án, a másik pedig 2018. január 12-én érkezik majd a mozikba. A 2017-es projektnek az Andy Serkis féle Dzsungel könyvével, míg a 2018-asnak pedig a Blade Runner (A szárnyas fejvadász) folytatásával kell majd megküzdenie. De vajon mit rejthet a két dátum? Az előbbi időpontban érkezne a Gambit, míg az utóbbiban a Deadpool folytatása? Reméljük hamarosan kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.