Hirdetés

A függetlenség napja 2 - 2016-ra tolva

|

Megvan 2015 első nagy menekülője, hiszen várható volt, hogy nem minden film mer majd szembeszállni a nagy blockbusterekkel. Az első elcsúsztatás A függetlenség napja 2-höz köthető.

Hirdetés

Noha élvezettel néztük volna, hogy Roland Emmerich miképpen próbálja megsemmisíteni a Földet ismét az űrlények képében és ezáltal riválist szolgáltatni a többi 2015-ös nagyágyúnak, ebből már nem lesz semmi, ugyanis a 20th Century Fox úgy döntött, hogy A függetlenség napja 2-őt 2015. július háromról egészen 2016. július elsejéig tolja, ami valamivel kevesebb, mint egyéves eltoltást jelent. Azt nem tudjuk, hogy a Fox miért döntött a film kimenekítése mellett, lehet hogy csak további időt akartak hagyni Emmerich számára, hogy meggyőze Will Smith-t a csatlakozásról? Ki tudja.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.