Hirdetés

A függetlenség napja 2 - Alakul a csapat

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy megtalálták a Függetlenség napja 2 főszereplőjét Jessie Usher képében, aki Will Smith fiának karakterét alakíthatja. Usher leginkább sorozatokban tűnt fel eddig egy-egy epizód erejéig, valamint a Csapatjátékból ismerhetitek, ez lesz az első komolyabb szerepe. Csatlakozásáról a The Hollywood Reporter adott hírt, majd a rendező Roland Emmerich is megerősítette a castingot. De mi a helyzet a többiekkel? Smith várhatóan nem fog feltűnni az 1996-os film folytatásában, viszont Jeff Goldblum és Bill Pullman igen. Utóbbihoz csapódik Liam Hemsworth is, aki az elnök fiát fogja alakítani és a The Wrap már arról beszélt, hogy a végső simításokat végzik a szerződésén. Emmerich Goldblum és Hemsworth csatlakozását is elismerte a közösségi oldalakon.

A függetlenség napja 2 pontos története jelenleg nem ismert, de Emmerich korábban még nyíltan beszélt a terveiről: az idegenek visszatérnek, hogy megtorolják a veszteségeiket és a féreglyuknak köszönhetően, amin közlekednek számukra csak pár hét telt el az események után, míg a Földön ez 20-25 év volt. Vajon megmaradtak ennél a verziónál? A premiert 2016. június 24-re tűzték ki, a következő hetekben várhatóan további színészeket jelentenek majd be.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.