Hirdetés

A Függetlenség napja 2 - Ezért nem lesz benne Will Smith karaktere

|

Hirdetés

Figyelem! A hír spoileres! Tegnap futott be a Függetlenség napja 2. első és meglehetősen lehengerlő előzetese, amely Jeff Goldblum szavaival élve sokkal nagyobb lesz. Az előd szereplőgárdája szinte egytől-egyig visszatér, hiszen Goldblum mellett Bill Pullman, Vivica A. Fox és Judd Hirsch is felbukkan a trailerben, azonban valaki kimaradt, valaki, aki megmentette korábban a világot: ő pedig nem más, mint Will Smith karaktere, Steven Hiller ezredes. Bármennyire is szerette volna Roland Emmerich és a 20th Century Fox visszacsábítani, a színész végül nem csatlakozott a stábhoz, de erre már felkészültek az illetékesek, hiszen alapból két forgatókönyvet írtak: egyet vele, egyet nélküle. A stúdió és a rendező azonban nem hagyta ennyiben a dolgot, ugyanis a Függetlenség napja 2. honlapjára felkerült egy információ, amely választ ad arra, hogy mi lett Hiller ezredes sorsa, miért nem térhet vissza a folytatásban: az ok nem más, minthogy az első idegen technológiával alkotott vadászgép tesztelése közben elhalálozott, még 2007-ben.

smith
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.