Hirdetés

A Függetlenség Napja 2 - Itt az első előzetes (Frissítve)

|

Hirdetés

Ugyan a világ most hatalmas Star Wars lázban ég, jövőre is számos kultikus visszatérőt köszönthetünk a vásznakon, ebből az egyik Roland Emmerich 1996-os klasszikusának, A Függetlenség Napjának a folytatása. A filmbe Will Smith-en kívül mindenki visszatér, és Jeff Goldblum karaktere, David Levinson gyakorlatilag jól jellemzi az előzetes végén, hogy mire számíthatunk: mindenből nagyobbra. Emellett drámaibbnak és kilátástalanabb képet fest a szintén Emmerich által rendezett mozi, amelyben az első rész kultikus jelenetei elevenednek újra, de reméljük nem csak rókabőrrel kell számolnunk, ha már az ifjabb Hemsworth is csatlakozott a stábhoz. A Függetlenség Napja, avagy eredeti címén The Independence Day: Resurgence premierje június 24.-én esedékes. Mik az első benyomások? Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=XNrIPhdP9XI Feliratos: https://youtu.be/-AaAG5RWass Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=LbduDRH2m2M

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.