Hirdetés

A függetlenség napja 2 - Jeff Goldblum és Bill Pullman visszatérnek

|

Roland Emmerich rendező már dolgozik a folytatáson, nemrég bejelentette, hogy a régi arcok fele visszatér, azonban Will Smithet nem látjuk viszont, főként anyagi okok miatt.

Hirdetés

Az első részben földönkívüliek lepik el a bolygót, minden nagy város felett lebeg egy űrhajójuk készen a támadásra. Az emberiségnek össze kellett fognia, hogy legyőzzék a fenyegetést. A második rész történetéről még nem tudunk sokat, az viszont már bizonyos, hogy Jeff Goldblum és Bill Pullman visszatérnek, mint David Levinson tudós és Whitmore elnök. Ezt maga Emmerich jelentette be, szóval izgatottan várjuk a további fejleményeket. A függetlenség napja 2 2015 július 3.-ra van beígérve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.