Hirdetés

A függetlenség napja 2 - Két forgatókönyv is készült

|

Meglepő hírt hallottunk A függetlenség napja folytatásáról, ugyanis a stúdió Will Smith miatt két forgatókönyvet is berendelt: egyet arra az esetre, ha a stábban lesz, egyet arra, ha mégsem.

Hirdetés

Kevés sztár engedheti meg magának, hogy egy olyan nagy volumenű projekt esetében, mint A függetlenség napja 2 hezitáljon a csatlakozással kapcsolatban, de úgy tűnik, hogy a 20th Century Fox-nak megéri dupla szkriptet irattatni miatta. A The Playlist értesülései szerint ugyanis Roland Emmerich mindenképpen megrendezi a filmet Smith csatlakozásával vagy anélkül is, mivel James Vanderbilt (Zodiákus, A csodálatos Pókember) író a stúdió megrendelésére két szövegkönyvet is készített minden eshetőségre felkészülve. Az elnök végveszélyben Blu-ray kiadásának népszerűsítése közben mondta mindezt Emmerich, majd hozzátette, hogy a Smith karakterét tartalmazó változat igen csak jófajta. Azt tehát továbbra sem tudjuk, hogy Big Willie aláír-e a folytatásra, de az elég valószínű, hogy Jeff Goldblum és Bill Pullman visszatérnek. Ti mit szeretnétek? Will vagy nem Will?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.