Hirdetés

A Fumax Kiadó tavaszi megjelenései

|

Hirdetés

A Fumax Kiadó idén tavasszal legalább hat új kötettel gondoskodik arról, hogy az olvasóinak ne kelljen unatkoznia.

knv_assassins_creed_alvilag
A kiadónál már előrendelhető az Assassin’s Creed: Alvilág, amely a sorozat nyolcadik kötete. Az olvasók a viktoriánus Angliába látogathatnak el a templomosok és orgyilkosok véget nem érő harcát bemutató regény lapjain. A regény január végén, február elején jelenik meg.
statements_647388
Márciusban érkezik a New York Times bestseller Hollóárnyék-trilógia záró kötete, A tűzkirálynő, amelyben az író, Anthony Ryan lezárja Vaelin al Sorna történetét.
statements_647935
Brian McClellan Lőpormágus-trilógiájának harmadik része, az Őszi köztársaság március végén, április elején jelenik meg, így a rajongók a szerző budapesti látogatásán dedikáltathatnak is.
the-library-at-mount-char
A Fumax Thriller sorozat következő köteteként jelenik meg áprilisban, saját borítóval Scott Hawkins Az Égett-hegyi Könyvtár című regénye, ami a kiadó szerint „a horror, sci-fi, fantasy és a thriller határait feszegeti, kísérletező kedve egy elsöprő erejű könyvet eredményezett.”
881376
A Dr. Csont tévésorozat alapjául szolgáló Temperance Brennan-sorozat is folytatódik, a nyolcadik rész, a Cross Bones eddig még soha nem jelent meg magyar nyelven. A kötet terjedelme miatt az eredeti, áprilisi megjelenés csúszhat júniusra.
seveneves
A közel 850-es oldalszámú, Neal Stephenson alkotta Seveneves – A hét Éva című kötet hetekig szerepelt a New York Times bestseller listáján, majd Amerika legnagyobb könyvesbolthálózata, a Barnes and Noble év végi listáján a hardcover kategóriában a top 10-ben zárta a 2015-ös évet. A regényt Andy Weir A marsi című sci-fi művéhez hasonlítják a tudományos alaposság és a témája kapcsán, annyi eltéréssel, hogy Stephenson művében sokkal nagyobb a tét, mint Weir esetében. A Seveneves megjelenése áprilisban várható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.