Hirdetés

A Fűrész rendezője dirigálhatja a MacGyver filmet

|

A New Line Cinema régóta szeretné tető alá hozni egy épkézláb MacGyver mozit, annak ellenére is, hogy a paródiafilm siralmasan teljesített, azonban a sorozat továbbra is a rajongók szíve csücske.

Hirdetés

Emlékeztek még arra a figurára, aki egy darab gemkapocs, egy félig megrágott hamburger, néhány pénzérme és egy papírszemét segítségével házi bombát faragott pusztán a bicskája segítségével? Bizony, ő a sokak által kedvelt MacGyver, akinek sorozata hatalmas sikerrel futott a különböző csatornákon és népszerűsége azóta sem csökkent. A New Line Cinema stúdió is jól tudja ezt és már jó ideje próbálják összehozni a megfelelő mozifilmet, de miután Jason Richman (Veszélyes Bangkok) megírta a forgatókönyvet, azt át kellett dolgozni majd hatalmas csend borult a projektre és azóta se híre, se hamva a MacGyver mozinak. Most kiderült, hogy a New Line CInema nem mást akar a rendezői székbe, mint a Fűrész alkotóját, James Wan-t, aki nem csak ledirigálhatja a projektet, de a forgatókönyvet is kipofozza. Történetről, szereplőkről és a forgatás kezdetéről nem esett szó, premierről pedig végképp semmi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.