Hirdetés

A Galaktika jóvoltából is olvashatunk ingyen könyveket

|

Ők is beszálltak az otthonmaradás könnyebbé tételébe.

Hirdetés

Egy pár napja arról adtunk hírt, hogy a koronavírusra és a kiszolgáltatott helyzetre való tekintettel az Agave Könyvkiadó és maroknyi magyar szerzője ingyen és bérmentve közzétett néhány könyvet, melyet online olvashat az érdeklődő olvasóközönség. Azóta természetesen több ilyen, ehhez hasonló kezdeményezés indult - az egyik ilyen például az, hogy a Galaktikabolt honlapja is közzétett több olyan címet, melyet kedvezményesen tölthetünk le és néhány olyat is, amelyet ingyen birtokunkba vehetünk.

Hirdetés

Az összesen 22 címet számláló lista például több Asimov-könyvet is tartalmaz, de Sztrugackij-írópáros által írt regények között is kedvünkre válogathatunk, hiszen több is felkerült közülük, amihez hozzájuthatunk anélkül, hogy bármi költséget számolnának fel. A 0 forintos könyvek teljes listája a következő:

Arkagyij és Borisz Sztrugackij:

Mese a trojkáról

A bíborszínű felhők bolygója

A hétfő szombaton kezdődik

Bogár a hangyabolyban

Lakott sziget

Menekülési kísérlet

Nyugtalanság

David Brin:

Existence 1 - A létezés csapdája

Existence 2 - A létezés titka

Isaac Asimov:

A Halhatatlanság halála

Azazel

Fekete özvegyek klubja

Robert J. Sawyer:

Kifürkészhetetlen

Szergej Lukjanyenko:

Igék földje - A Vas birodalma

Igék földje - A Vas prófétája

Andrej Neff:

Sötétség

John Brunner:

Zanzibár

Dave Hutchinson:

Embercsempészek

Christian Saint Luke:

A kolbász, a bojler és a frigyláda

Jean Ray:

Kárhozott istenek

Joe Walton:

Mások között

Yoon Ha Lee:

Vezércsel

Aki azonban ezeken felül is szeretne kutatni olvasnivaló után, az sem jár pórul, mert ha nem is ingyen, de kedvezményes áron hozzájuthat szuper címekhez. További információkért érdemes kattintani az oldalukra! Jó olvasást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.