Hirdetés

A galaxis őrzői 2 az apákról szól

|

Hirdetés

A tavaly augusztusban debütált Galaxis őrzői egy nagy kérdést hagyott maga után: kicsoda Űrlord apja? Sajnos jelen esetben nem segít, ha előrántunk egy képregényrajongót az ingünk ujjából, hiszen James Gunn rendező már 2013-ban elárulta, hogy nem az a karakter lesz Chris Pratt filmes apukája, akit várnánk. Ez azt jelenti, hogy Json, a Spartoi  Birodalom vezére kilőve, na bumm. A rendező most arról nyilatkozott, hogy habár továbbra is a nem mindennapi csapat lesz a középpontban, de amíg az első rész Űrlord és az édesanyja kapcsolatát taglalta, addig a folytatásban az apáké a főszerep. Érdemes megfigyelni, hogy Gunn többes számban használta az apa kifejezést, szóval valószínűleg nem csupán az "Űrapuka", hanem valaki más faterja is a képbe kerül. A legjobb tippünk egyelőre Nebula (Karen Gillan), akinek tovább fokozódhat apjával, Thanos-szal (Josh Brolin) való nem túl rózsás viszonya. James Gunn azt is megemlítette, hogy nem csupán a 2., de már A galaxis őrzői 3. részére is akadnak tervei, azt viszont természetesen még nem tudni, hogy a franchise élén marad-e mire eljutunk addig a pontig. A galaxis őrzői 2 2017. május 5.-én érkezik a mozikba, szóval van még bőven időnk spekulálgatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.