Hirdetés

Ez lesz Ego szerepe A galaxis őrzői 2-ben

|

A várva várt folytatás direktora és az Űrlordot alakító Chris Pratt is beszélt a Kurt Russell által alakított karakterről.

Hirdetés

Az Empire magazin legújabb száma tele van exkluzív látványtervekkel és nyilatkozatokkal várva várt űroperánk második fejezete kapcsán - előbbiek közül volt is lehetőségünk látni egyet, amit itt találtok, ha valamiért elkerülte volna a figyelmeteket. A lap hivatalos oldala hozta le egy beszélgetés részleteit James Gunn rendezővel és a nagyszerű Chris Pratt-tel, akik Kurt Russell tehetségét méltatták, meséltek az általa alakított Ego szerepéről (és megtestesüléséről) a filmben, de az is kiderült, hogy került egyáltalán a képbe a népszerű színész. 

Hirdetés

Gunn bevallotta, hogy neki eszébe sem jutott volna Russell-t felhívni a szerep kapcsán, ha nem ajánlja őt Pratt. Utána viszont már nem is engedett volna szívesen belőle, annyira megtetszett neki az elképzelés:

[Kurt Russell] valójában nem volt kezdetben a fejemben, de egy nap Chris [Pratt] javasolta őt. Nagyon csalódott lettem volna, ha nemet mond. Hé, ha bárkit castingolnod kell, Kurt kiváló megoldás rá.

Peter Quill persze már az első film kezdetétől apja nyomában van, akit édesanyja egy angyalként írt le halála előtt - az viszont valóban csak akkor tisztázódott számára, hogy nem egy földi lényről beszélünk, amikor a Nova hadtest tudtára adta az idegrendszerbéli eltéréseit megvizsgálva. A folyatásban végre rátalál az öregére, de a dolgok nem fognak túl egyszerűen menni kapcsolatukat illetően. Chris Pratt így nyilatkozott:

Látni fogod ezeket a karaktereket, amint egy családdá válnak. Egy olyan fickóról beszélünk, akinek eddig fogalma sem volt apja kilétéről, ám most meg fogja tudni, hogy a fejében lévő elképzelések és elvárások az apjáról igazak-e vagy sem.

Persze egy kicsit bonyolult lenne egy olyan apának lenni, akinek ekkora gravitációs mezője van. Szerencsére Ego - "egy ősi kozmikus lény, aki már eonok óta a világegyetem szélén él," mondja Gunn - nem fog megjelenni a képregényekből ismerős bolygó formájában. A filmben ő egy teljesen átlagosan kinéző fickó, emberi testrészekből megformázva, amit a San Diego-i Comic-Conon levetített előzetesben sem cáfol meg a karakter: "Van egy péniszem," jelenti ki egy jelenetben. "Ez sem rossz." A karakter persze továbbra is egy élő bolygó, csupán emberi alakot öltött, amikor jobban meg akarta ismerni a humanoid életformát - ez a koncepció a képregényektől sem idegen, ott sem állandóan csak egy gigantikus planétaként láthattuk őt. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.