Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - Egy karakter visszatér és egy új faj is beköszön

|

Hirdetés

Mostanában igencsak megszaporodtak a következő Galaxis őrzői projektről szóló hírek. Elsőként egy karakter örömteli visszatéréséről lehet beszámolni, melyet Zoe Saldana erősített meg nekünk. Ő pedig nem más, mint Benicio Del Toro, azaz a Gyűjtő. Erre mondjuk lehetett számítani, hiszen az első részben biztosítottak minket arról, hogy személye nem halt meg a robbanásban. Ezután már szinte egyértelműen borítékolhatóak voltak a későbbi felbukkanásai. Nebula (Karen Gillan) karakteréről viszont ugyanez nem mondható el, és mégis James Gunn nem olyan régen elárulta, hogy őt is újra láthatjuk majd A galaxis őrzői vol. 2-ben, Yonduval (Michael Rooker) egyetemben. Tehát úgy néz ki, hogy az előző rész egyedül csak Ronant hagyja meg az enyészetnek. Persze Del Toro személye még fontos és hasznos lehet a későbbiekben, és visszatérését Saldana egy videóban erősítette meg, ahol a Sicarioban nyújtott teljesítményét dicsérte. (Ugyan spanyolul mondja mindezt, de el kell hinnünk neki) https://www.youtube.com/watch?v=M3Rc6EFh0Ds Ezen kívül arról is kaptunk hírt, hogy a második részbe egy eddig még nem látott fajt is be fognak építeni az alkotók. Már korábban is eljátszottak Gunn-ék azzal a gondolattal, hogy belerakják a történetbe a sneeper-öket - akik a képregény részesei is - de a stúdió ebbe nem ment bele, hiszen izlandi nyelven ez a szó a "csikló"-t jelöli. Viszont úgy tűnik, hogy erre a Marvel aludt még egyet (főképp azért, mert ezt a dilemmát később Gunn megosztotta a nagyvilággal is), és végül zöld utat adtak az ügynek. A rendező elmondása szerint, ha több nem is, de legalább egy sneeper szerepet kap a készülő folytatásban. Ezzel a fajjal először 1964-ben találkozhattak az olvasók. A Sneep bolygóról származnak és arról ismeretesek, hogy az embernél jóval előbb képesek voltak már utazni az űrben, és fejlettebbek is voltak nálunk. Régen sok bolygót foglaltak el, de egy idő után az földi technológia fejlődése gyorsabbnak bizonyult, és le is hagyta a sneeper-ökét. Így egy érdekes módot választottak arra, hogy meghódítsák a Földet: Hagyják, hogy az emberek minden erőforrásukat feléljék, és elpusztítsák saját magukat. James Gunn nem tervez fontos szerepet a faj képviselőinek, de a fanatikusok biztos odáig lesznek ezért.

NExUyjXjH5JgBy_1_1
Februárban kezdődik a forgatás. A csapat minden tagja hiánytalanul visszatér, és jó pár új szereplőre is lehet majd számítani, ám ezek kilétét még nem fedték fel előttünk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.