Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - Rejtélyes képet osztott meg a rendező

|

Hirdetés

Az egyik legnagyobb rejtély, mely a rajongókat foglalkoztatja a készülő Galaxis őrzői Vol. 2 kapcsán minden bizonnyal Star-Lord(Chris Pratt) apjának a kiléte. Sokan azt spekulálják, hogy a korábban csatlakozott (itt kifehérítettem a nevet a spoilerek elkerülése végett) Kurt Russell formálja majd meg, de ha ez igaz is lenne, egyenlőre még semmit sem tudunk a személyazonosságáról. Az író-rendező James Gunn a minap ezzel kapcsolatban osztott meg egy új, kézzel rajzolt storyboard vázlatot egy jelenetről, amelyben valószínűleg már fel fog tűnni a régóta várt apa is. A múlt héten kezdett bele egy új hagyományba a rendező, melyben szerdánként a #‎WhatWeShotWednesday, (avagy mit veszünk fel szerdán) hashtaggel ellátva megoszt egy titokzatos vázlatképet egy jelenet forgatásáról, melyet aznap vesznek fel. Sajnos a vázlatok önmagukban elég zavarosak, így nehéz kitalálni belőlük bármit is a történettel kapcsolatban. A mai vázlaton három karakter ácsorog valami körül, miközben Star-Lord ezt mondja: "Édesanyám mindig azt mondta, az apám a csillagok közül érkezett." https://twitter.com/JamesGunn/status/715209756126744576 Minden, amit Star-Lord apjáról tudunk az az, hogy nem lesz ugyanaz a személy, mint a képregényekben. És hogy ne legyen egyszerű dolgunk, a pletykák szerint más is esélyes a szerepre. A hónap elején ugyanis Sylvester Stallone-t ugyanabban a szállodában kapták lencsevégre, ahol a film stábja is megszállt, ráadásul egy forgatókönyvvel a kezében, ami miatt sokan feltételezik, hogy egy szupertitkos szerepre szerződtették le a színészt. És ha ez még mindig nem lenne elég, egy másik pletyka kezdett el terjedni alig néhány nappal később, miszerint a színész egy jelmezt viselt, amely hasonlít az 1995-ben általa eljátszott Dredd bíró ruhájához. Lehetséges tehát, hogy Stallone lesz Quill apja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.