Hirdetés

James Gunn Holdlovag filmet rendezne

|

A galaxis őrzőiért felelős James Gunn tippet adott a Marvel Studios-nak Holdlovagot illetően, aki okkal rendelkezik óriási rajongótáborral.

Hirdetés

James Gunn író és rendező nyáron fejezte be a májusban érkező A galaxis őrzői vol. 2 forgatását, jelenleg pedig a szerkesztési folyamat zajlik gőzerővel. Ezt követően egy hatalmas sajtókörút, utazások és nyilatkozatok ezrei várnak a stábra, így nem sok idejük lesz unatkozni az elkövetkezendő hónapokban. Gunn-t csupán ez tartja vissza attól, hogy tető alá vigyen egy Holdlovag filmet a Marvel Studios-nál, amit számtalan rajongó elképesztően szeretne.  

Hirdetés

A galaxis őrzői filmek rendezője nagyszerű szokásához híven az elmúlt napokban is rajongók kérdéseire adott válaszokat Twitter oldalán, ahol valaki azt javasolta neki, hogy bedobhatná Holdlovagot az Őrzők felállásába. Tekintve, hogy a karaktert sokan a Marvel Sötét Lovagjaként emlegetik, nincs nagy esélye, hogy ezzel a szórakozott űrbéli társasággal lógjon együtt. A direktor azonban azt elmondta, hogy mennyire szereti Holdlovagot, csak sajnos nem igazán lenne ideje külön foglalkoznia vele.

"Ó, Istenem, imádom Holdlovagot és nagyszerű ötleteim lennének egy filmhez. Bárcsak lenne rá időm. (De nem, ő nem tartozik az Őrzőkhöz.)"  

Miután James Gunn kifejezte a karakter felé táplált szeretetét, de egyben lelőtte az ötletet, hogy felbukkanjon A galaxis őrzői következő kalandjában, az MCU News Twitter fiók azt javasolta, legalább a stúdiót győzze meg egy saját filmről. Mint kiderült, ez már megtörtént, legalábbis bizonyos mértékben.

"@MCU__news: Mondtam nekik. De mint említettem, nekem nincs rá időm." 

Már az önmagában is remek, hogy Gunn próbálta ösztönözni a Marvel fejeseit, a szavaiból ráadásul úgy tűnik, hogy a későbbiekben sem lenne rest megcsinálni a szóban forgó filmet. Azok után, amit A galaxis őrzőivel leművelt, valószínűleg remekül hozná Marc Spector-t a mozivásznakon. Korábban nem egy híresztelés látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a Netflix egy Holdlovag sorozatot fejleszt, ami remekül illene a sötét és véres kis világukba a Marvel Filmes Univerzum berkeiben. Viszont jogosan aggódhatnánk amiatt, hogy a Disney esetleg beleszólna a dolgokba és a nagy vásznon nem bontakozhatna ki megfelelően a karakter, de Gunn korábbi horrorfilmes karrierje és A galaxis őrzői franchise egyaránt jó pont a mozis lehetőség mellett. Kíváncsiak vagyunk, hogy terveznek-e jelen pillanatban valamit a háttérben; remélhetőleg valamilyen formában fogunk hamarosan találkozni Holdlovaggal. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.