Hirdetés

Vagány látványterven zúznak a Galaxis Őrzői

|

Nem akármilyen teremtényekkel lesz dolga kedvenceinknek a folytatásban, de a gigászi csaták mellett a cukiságfaktor is biztosítva lesz Grootnak hála.

Hirdetés

Először is csak élvezd ki néhány pillanat erejéig, milyen őrülten aranyos Baby Groot, aki a folytatásban (egy részében legalábbis biztosan) egy ágacskaként fog a csapat oldalán harcolni nemes áldozatát követően az első rész cselekménye során. Már most az egyik kedvencünk a filmben. Ha ezzel végeztél, érdemes jobban szemügyre venni a legfrissebb koncepciós képet, amit James Gunn direktor osztott meg a minap az Empire magazin új számából - ahol a csapat eredeti felállása, azaz Űrlord, Gamora, Drax, Mordály és a kis Groot valami hatalmas, tintahalszerű szörnyeteggel néz szembe.  

Hirdetés

Az egyelőre számunkra teljesen ismeretlen teremtmény nem az egyetlen, legalábbis nem a legfontosabb fenyegetése lesz a második felvonásnak. Ott van Elizabeth Debicki karaktere, az idegen Ayesha, aki még a film korai szakaszában az Őrzők segítségét kéri, ám valami nem várt fordulat bekövetkezte után bosszúra éhezve egy hadsereggel próbál keresztbe tenni számukra. Aztán Yonduról és a Ravagersről még nem is beszéltünk, bár Gunn szerint nekik meglesznek a saját problémáik: Egy zendülés hatására a veszélyes Taserface (Chris Sullivan) veszi át a fosztogatók vezetését - Michael Rooker karaktere ezután csatlakozhat a csapathoz, ahogy azt egy korábbi art megerősítette.

A nagy felbontású képet ide kattintva csodálhatjátok meg. A galaxis őrzői 2 2017. május 4-én mutatkozik be a hazai mozikban, főbb szerepekben pedig Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Bradley Cooper (Mordály), Vin Diesel (Groot), Michael Rooker (Yondu), Pom Klementieff (Mantis), Sean Gunn (Kraglin), Chris Sullivan (Taserface), valamint Kurt Russell (Ego) és Elizabeth Debicki (Ayesha).  

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.