Hirdetés

A Galaxis őrzői 2 lesz az első film, amit a Red 8K WEAPON kamerájával rögzítenek

|

Hirdetés

A Red tavaly mutatta be az 8K WEAPON nevet viselő eszközét, viszont a technológiát csak idén fogják először alkalmazni nagy költségvetésű filmnél. A kamerával ráadásul nem is akármit fognak elsőként rögzíteni, hanem egyenesen James Gunn Galaxis őrzőinek folytatását, amit 2017-ben láthatnak majd a mozinézők. Az 8K WEAPON képes 8K-s felvételeket rögzíteni 75 fps-el (képkocka/másodperc), míg 6K-ban 100 fps-el vesz fél és 4K-ban pedig 150-el. Olyan bődületes számok ezek, amelyeknek a felével is beérné egy átlagos filmkészítő, viszont egy galaktikus utazáshoz mindig jól jön, ha egy kicsit több kakaó van a kelleténél. A nagy hírrel a filmet író és rendező Gunn állt elő, aki nagyon izgatott, hogy egy ilyen kamerával dolgozhatnak.

Ezt követően a Galaxis őrzői 2 vezető producere, Nik Korda is örömét fejezte ki, egy rövid nyilatkozatban:
Eszméletlenül izgatottak vagyunk, hogy a következő Galaxis őrzői filmet a vadonatúj 8K WEAPON-al rögzíthetjük. Ez lesz a harmadik közös projektem a RED-el, korábban a Prometheus-t forgattuk a RED EPIC-el és a Tarzant az EPIC DRAGON-nal. A hatalmas szenzor méret és a szuper magas felbontás, amit az 8K WEAPON lehetővé tesz, beleszámítva a könnyű súlyát és a kompakt méretét egészen új kreatív lehetőségeket nyit meg számunkra.
A Galaxis őrzői 2 2017 május 5-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper és Vin Diesel. Mennyire várjátok már?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.