Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - Megerősítésre került egy régi pletyka

|

Hirdetés

Tavaly novemberben kapott szárnyra a pletyka egyes újságírói értesülések alapján, hogy a stábhoz csatlakozott Pom Klementieff nem mást alakít majd a filmben, mint Mantis karakterét, aki a képregényekben egy félig vietnami, félig német lány volt, aki tökéletesen elsajátította a különböző küzdősportokat és később csatlakozott az Őrzőkhöz, valamint a Bosszúállókhoz is. A galaxis őrzői 2 rendezője nemrég reagált erre a spekulációra. James Gunn a minap bejelentette, hogy megkezdődött A galaxis őrzői 2 tényleges forgatása, valamint azt is hozzátette, hogy az ismert arcok (Chris Pratt, David Bautista, Zoe Saldana, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker stb.) visszatérése mellett Kurt Russell is a stáb részét képezi majd. Sőt, szerepelni fog a filmben Pom Klementieff is, akiről a hivatalos közleményben ugyan nem derült ki, hogy milyen szerepe lesz, viszont Gunn az egyik rajongó kérdésére Facebookon megerősítette, hogy ő lesz Mantis. Persze további két stábtagról (Elizabeth Debicki és Chris Sullivan) továbbra sem tudjuk, hogy kiket alakítanak majd, de legalább már egy rejtéllyel kevesebb.

guardians-galaxy-2-casting-mantis
Ha bővebben is érdekel titeket Mantis karaktere, itt utánaolvashattok. A galaxis őrzői 2 a tervek szerint 2017. május ötödikén kerül a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.