Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - Visszatérhet a Gyűjtő?

|

Hirdetés

A hónap elején James Gunn rendező bejelentette, hogy elkészült A galaxis őrzői 2 forgatókönyve, ami a hírek szerint annyira jól sikerült, hogy Chris Pratt-et (Űrlord) is könnyek között hagyta. Abban biztosak lehetünk, hogy Pratt-el együtt a többi őrző is visszatér, így viszont láthatjuk majd Dave Bautista Drax-ját, Zoe Saldana Gamora-ját, illetve újra hallhatjuk Vin Diesel-t Groot-ként és Bradley Cooper-t Mordályként. Az új karakterek kiléte felől egyelőre még csak találgatni tudunk, de talán a visszatérők listáját hamarosan egy újabb névvel tudjuk majd bővíteni. Benicio Del Toro, aki a Gyűjtőt alakította az első részben, az IGN-nek adott interjút az elmúlt napokban, amelyben kifejtette, hogy szívesen visszatérne képregényes szerepéhez, ám még senki sem kereste a Marveltől hivatalosan.

Ismét a karakter bőrébe szeretnék bújni. Az első részben szinte csak egy cameo-ra való szerepem volt. A képregényekhez hasonlóan szeretném tovább fejleszteni a karaktert. Látni akarom a különböző oldalait. Imádtam James Gunn-nal és a többi stábtaggal dolgozni, de nem rajtam múlik, hogy visszatérek-e.
Habár az továbbra is kérdéses marad, hogy Benicio Del Toro Gyűjtőjét viszont látjuk-e A galaxis őrzői 2-ben, a karakter kapcsolata a Végtelen Kövekkel arra enged következtetni, hogy számíthatunk a feltűnésére a Bosszúállók 3. és/vagy 4. részében. A színész azt is elárulta, hogy amikor felkészült a szerepére útbaigazítást kért a Marveltől, hogy milyen irányból közelítse meg a karaktert.
Éppen felkészültem, amikor azt mondtam, hogy légyszíves segítsetek. Mert rengeteg nagy, vaskos fejezet szól erről a karakterről. Úgyhogy megmutatták nekem a helyes utat. Sok mindent megtudtam a Gyűjtőről. Az egyik legérdekesebb dolog vele kapcsolatban az, hogy miért is kezdett el gyűjtögetni. Úgy tekint magára mint Noé-ra, aki bárkát épít. Azt gondolja, hogy neki is hasonló felelőssége van. Azért gyűjt mindenfélét, mert előbb-utóbb eljön az egész univerzumra kiható apokalipszis, és szeretné, ha a fontos dolgok fennmaradnának. Ez egy igazán érdekes oldala a karakternek.
Figyelembe véve, hogy a Végtelen Háború könnyen a világ végével fenyegethet, máris ésszerűnek tűnik Taneleer Tivan gyűjteménye. Nektek hogy tetszett Del Toro a szerepben, szívesen látnátok a folytatásban is?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.