Hirdetés

A galaxis őrzői 3 - James Gunn ismét visszatérne a rendezői székbe?

|

Hirdetés

Javában zajlik A galaxis őrzői Vol. 2-nek a forgatása Atlantában, melynek szüneteiben a rendező James Gunn előszeretettel tart élő Q & A-t (azaz Kérdezz-Feleleket) a rajongóknak a saját Facebook oldalán. Így tett Gunn ma is, melyben a főbb témák között ott volt az első előzetes és annak érkezése, hogy vajon Howard, a kacsa visszatér-e, és hogy Michael Rooker letudná-e győzni Kurt Russelt. De talán a legérdekesebb kérdés az volt, hogy Gunn mit tervez, mit fog csinálni a Galaxis őrzői után. A rendező pedig válaszában felfedte, már folytatott beszélgetést a Marvellel a további közös munka kapcsán:

Egyenlőre még nem tudom, mit fogok csinálni ezután... Most teljes erővel csak A galaxis őrzői 2 forgatására koncentrálok. A Marvel már beszélt nekem arról, hogy szívesen folytatná velem a közös munkát. Nem vagyok benne biztos, hogy folytatni szeretném, de abban sem, hogy nem. Jelenleg csak leszeretném forgatni ezt a filmet, mely az eddigi legnagyszerűbb lesz, de ha őszintén szeretnék válaszolni: van rá esély, hogy maradok a Marvelnél.
Gunn azt is elárulta, hogy a forgatás valamikor júniusban fog véget érni. A Marvel harmadik fázisa jelenleg be van táblázva egészen 2019-ig (ami azóta kicsit módosult Póki hazatérésével), de három megjelenési dátumot már korábban bejegyzett 2020-ra a stúdió (május 1., július 10. és november 6.), melyeket továbbra is homály fed. Lehet egyik dátum alatt rejtőzik A galaxis őrzői 3?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.