Hirdetés

Steven Tyler szeretne benne lenni A galaxis őrzői 3-ban

|

Még a várva várt második részt sem láttuk, de valaki már most nyitott lenne az azt követő folytatás egy szerepére.

Hirdetés

Habár amíg az biztos, hogy a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisának részeként megkapjuk A galaxis őrzői történetének harmadik fejezetét, az már nem annyira, hogy az első két filmet jegyző James Gunn visszatér-e a rendezői és írói székéhez. Mindenesetre amíg a Vol. 2-t várjuk, beszámolunk nektek arról, hogy az Aerosmith frontembere és az American Idol korábbi zsűrije már most biztos szerepre vágyik az azt követő folytatásban. 

Hirdetés

Steven Tyler épp legújabb horrorfilmjét, a Happy Birthday-t promózta, amikor egy, a People magazinnal zajló beszélgetése során kicsit más irányba terelődött el a téma, és az énekes elárulta, miszerint nagyon megkedvelte az utóbbi időben a színészkedést, így nagyobb produkciókban is vállalna szerepet.

Remélem, a közönség élvezi majd [a Happy Birthday-t]. Én tudom, hogy fogom! Rögtön csinálnék még pár remek filmet. Bármit megadnék, hogy benne legyek A galaxis őrzői 3-ban - figyelsz, James Gunn?" 

Tyler azt nem részletezte, hogy lenne-e olyan karakter, akit szívesen életre keltene a franchise keretein belül, így egy esetleges cameo lehetőségét sem zárja ki. Chris Pratt karaktere, Űrlord zenei ízlését tekintve valószínűleg nagyon izgatott lenne, ha találkozhatna Tyler-rel. Emberünk olyan sorozatokban és filmekben tűnt már fel korábban, mint a Clubland, Good Night, Joseph Parker és a Polar Expressz.

A galaxis őrzői 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Bradley Cooper (Mordály), Vin Diesel (Groot), Michael Rooker (Yondu), Pom Klementieff (Mantis), Sean Gunn (Kraglin), Chris Sullivan (Taserface) Elizabeth Debicki (Ayesha) és Kurt Russell (Ego). A Bosszúállók: Végtelen Háború majdnem rá egy évre érkezik 2018 májusában. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.